Proiecte Imobiliare

  Într-o locație ideală, în spatele Școlii Americane, lipit de proiectul rezidențial Ibiza Sol, Bonton Luxury Villas pune la dispoziție 66 de vile de lux cu dotări și facilități moderne și un club cu piscină unde te poți recrea după o zi plină. Poziționarea excelentă, randamentul investițional profitabil (6-7% anual), zona liniștită, intimitatea și siguranța sunt câteva din beneficiile ansamblului rezidențial Bonton Luxury Villas.


  Proiectul, situat in Nord-ul Bucurestiului ofera o infrastructura completa: drumuri integral asfaltate pana la proprietate, toate utilitatile precum si drumuri interioare asfaltate, iluminat public si spatii comune de joaca si relaxare.


Vanatorilor Acasa Residence iți ofera vile de cea mai buna calitate, rezistente la cutremur folosind tehnologie moderna si materiale inovatoare pentru a construi o casa durabila. Prin prisma materialelor folosite la casa ta, te vei bucura nu numai de niste spatii generoase cat si mai ales de o buna izolare, termica si fonica, menita sa iti ofere confortul unui trai tihnit si un cost redus cu energia consumata. 


Culoarea și lumina împodobesc peisajul natural din jurul Quartier Gramont. În calitate de dezvoltatori, vom integra natura oriunde vom avea posibilitatea, pentru a crea un ambient relaxant, în care toate simțurile să vă fie stimulate.

Dezvoltarea sustenabilă și un stil de viață în simbioză cu mediul înconjurător ocupă un rol esențial în viziunea noastră.

Ca dezvoltatori, suntem dedicați reducerii consumului de energie și a amprentei de carbon. De aceea, pentru construcție, folosim cele mai noi materiale, astfel încât Dumneavoastră veți putea economisi pana la 20% din costuri pentru încălzirea și răcirea locuinței. Atat amplasarea proiectului in imediata vecinatate a Parcului Carol, cat si integrarea unor elemente naturale in proiect, vor creste calitatea aerului in comparatie cu alte zone din Bucuresti.

Un alt aspect pe care îl avem în vedere, este minimizarea impactului asupra infrastructurii orașului, motiv pentru care construim locuri de parcare în subteran pentru toți locatarii și am achiziționat un post TRAFO care să deservească întregul cartier Gramont.

Credem cu tărie în calitatea și designul proiectului Quartier Gramont și de aceea, câțiva membri din echipa care construiește proiectul vor fi noii Dumneavoastră vecini.

  O comunitate unită și fericită este mediul ideal pentru familia ta, întrucât știm că îți dorești un viitor stabil pentru cei dragi. Considerăm că fiecare om își dorește să facă din propria viață o poveste frumoasă, care să îl definească. Noi venim și mai adăugăm un capitol la această poveste, în complexul rezidențial Class Park.

De fiecare dată când desenăm un proiect, ne gândim la așteptările clienților noștri și acționăm ca atare pentru ca ei să fie fericiți cu alegerea pe care au făcut-o. Aici beneficiezi de liniște și sănătate, de un loc în care să te bucuri de alegerea făcută pentru o viață confortabilă.


Vrei să locuiești în partea de nord a Bucureștiului?

Vino în Cartierul Bună Ziua, unde te vei afla suficient de departe de zgomotul orașului, dar suficient de aproape de inima acestuia - la doar 20 de minute! Cartierul Bună Ziua se află pe inelul rezidențial de vile și case al Bucureștiul, care include localitățile Tărtășești, Mogoșoaia, Buftea, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Pipera, Cernica, Berceni, Bragadiru, Domnești, Roșu, Săbăreni. Cartierul Bună Ziua este amplasat într-o zonă verde și curată, în localitatea Tărtășești, pe DN7 București - Târgoviște, la doar 20 minute de oraș.


  Vă prezentăm noul Complex compus din 6 blocuri ( bloc 1, bloc 2, bloc 3 scara A/B, bloc 4 scara A/B, bloc 5 scara A/B, bloc 6) de câte 7 etaje fiecare, cu lift, un ansamblu rezidențial din zona Sectorului 6 din București, a cartierului Militari Residence (Chiajna-Ilfov), la doar 5 minute de Bulevardul Iuliu Maniu, de Bulevardul Uverturii, de Centrele Comerciale Militari Shoping Center (Auchan,World Class, Metro, Arabesque, McDonalds, Practiker, KFC, Decathlon, Bebe Tei, Jysk, C&A, H&M), Fashion House Outlet Center Militari și Carrefour Militari.

Complexul nostru are în imediata lui apropiere restaurante, patiserii, piscine, magazine tip Shop&Go, policlinici, farmacii, grădinițe, școli, parcuri pentru copii, săli de fitness/welness & spa, clinici de înfrumusețare corporală, stadion, service/spălătorii auto, biserici și chiar o grădină zoologică.


ASL RESIDENCE - COMPLEXUL REZIDENȚIAL DIN INIMA CAPITALEI

Specialiști pe piața serviciilor de consultanță imobiliară și nu numai, echipa noastră de profesioniști s-a implicat în numeroase proiecte imobiliare de succes, printre care și Cartierul Latin, iar acum Complexul Rezidențial ASL RESIDENCE.

Mulțumită unei experiențe acumulate de-a lunugul anilor, activăm în mod eficient și sigur în domeniul proiectării și execuției corecte de clădiri rezidențiale și industriale. Oferim soluții tehnice moderne și conforme studiilor de rezistență, prin care garantăm siguranța locatarilor.

Fiind specialiști în acest domeniu, echipa noastră se mândrește cu rezultate pe măsura așteptărilor, oferind beneficiarilor atât confort termic și fonic, cât și maximul de siguranță rezistentă la cutremur 8.5 grade.

Catedral Residence

Orasul la picioarele tale!Living the Dream
  American Village întruchipează acel stil de viață pe care îl vedem numai în filme: o comunitate restrânsă și liniștită, în care toți copiii se joacă împreună și unde îți face plăcere să îți inviți vecinii pe verandă, la o limonadă. Pentru că aici toată lumea se știe cu toată lumea și nimeni nu poate să îți tulbure intimitatea.
Accesul în complex este restricționat și beneficiază atât de pază privată, cât și de supraveghere video 24 de ore din 24. De aceea, copiii se vor bucura de libertate deplină pe străzile din American Village și se vor juca în siguranță în locul de joacă special amenajat pentru ei. Greeno Boutique Apartments
- Bloc cochet cu regim mic de înălțime P+2+M compus din 12 apartamente cu finisaje și dotări complete. Strada Viilor nr. 9, Chiajna.

TUNARI RESORT RESIDENCE este pozitionat in zona de nord a Bucurestiului in Tunari, intre artera principala 1 Decembrie si Padurea Baneasa . Complexul este format din trei cladiri cu parter si trei etaje , dispuse in adancime , cu multiple facilitati cum sunt : lift, incalzire in pardoseala, parcare, acces securizat, etc

Constructiile sunt cu structura si fundatie din beton si compartimentari din caramida, racordate la toate utilitatiile publice. Toate apartamentele sunt dotate cu centrala proprie Viessmann, tamplarie Salamander, parchet Egger, usi Porta Doors, sanitare Ideal Standard .

Va propunem sapte tipuri de apartamente cu doua si trei camere diferentiate in functie de suprafete , compartimentare si pozitionare .

Dezvoltatorul NYM House cu vasta experienta in realizarea proiectelor imobiliare ,ofera 10 ani garantie pentru toate eventualele vicii ascunse.

PRETUL APARTAMENTELOR INCLUDE UN LOC DE PARCARE !

Stadiu: in constructie

Termen de finalizare: 2021