Creditul pentru nevoi personale

Creditul pentru nevoi personale este una din cele mai bune soluții de finanțare existente pe piața financiar-bancară din România. Este un produs flexibil şi modern iar pentru obţinerea lui nu este necesară precizarea destinaţiei.

Perioada de creditare

12 - 60 luni

Valoarea creditului

3.500 - 150.00 lei

Grad maxim de îndatorare

40%

Venit minim acceptat 

900 lei

Garanții

Fara garanții

Informații utile despre creditul pentru nevoi personale:

Creditul pentru nevoi personale sau de consum, este un produs flexibil şi modern iar pentru obţinerea lui nu este necesară precizarea destinaţiei. Acest tip de credit este adresat persoanelor fizice care au vârsta cuprinsă între 18 şi 75 ani (vârsta maximă la sfarşitul perioadei de creditare).

Creditul pentru nevoi personale este una din cele mai bune soluții de finanțare existente pe piața financiar-bancară din România. Fiecare instituție bancară sau non-bancară impune o anumită limită de finanțare privind creditele negarantate. Această limită de finanțare este concepută ținând cont de parametrii de risc și în mod special de posibilitățile financiare și de nevoile viitorului debitor.

Cum începem ?

În urma analizei privind veniturile și cheltuielile, consultanții GFS Loans îți vor detalia creditele de nevoi personale la care te califici, de unde poți obține cea mai mare sumă de bani și cea mai buna dobândă.

Conditii de eligibilitate:

  • Trebuie să ai un venit de minimum 900 de lei/lună
  • Vechime de minimum 3 luni la actualul loc de muncă
  • Vârstă: minimum 18 ani - maximum 70 de ani